Wie zijn we

Pieters & Partners is een landelijk opererend trainings- en adviesbureau, gevestigd in Rotterdam. Wij geven organisatieadviezen en verzorgen cursussen en trainingen, coaching en intervisie. Met name voor organisaties in de dienstverlenende sfeer heeft Pieters & Partners sinds 1999 een praktijkgericht aanbod. Pieters & Partners ondersteunt mensen en organisaties bij het beter en veiliger maken van het werk en de werkomgeving. Versterking van individuen en samenwerking staat centraal.
Pieters & Partners beschikt over een privacy- en klachtenreglement en duidelijk omschreven leveringsvoorwaarden.

Maarten Pieters is eigenaar van Pieters & Partners.
De ‘partners’ zijn de mensen met wie hij regelmatig samenwerkt, namelijk: acteurs, collega coaches enz.

Accreditatie

Pieters & Partners is geaccrediteerd bij verschillende organisaties zoals Aedes (Woningcorporaties). Voor verpleegkundigen en artsen met een BIG-registratie gelden deze programma’s als onderdeel van hun bijscholing. Dit geldt ook voor medewerkers in de jeugdzorg.

Reacties

Ik heb toegepast wat we in de training hebben geoefend. Binnen 30 seconden kon ik met de klant weer een normaal gesprek voeren. Top!
Medewerker verhuur Woningcorporatie
Ik sta veel zelfbewuster achter de balie. De meeste klanten waarderen dat en die enkele vervelende klant kan ik beter de baas. En dat is winst. Bedankt!
Doktersassistente
Het geeft een prima gevoel als ik sturing en controle houdt in mijn contacten met klanten.

Medewerkster klantcontact Woningcorporatie
Ik voel me nu een stuk zelfverzekerder. Ik laat me niet alles meer zeggen en maak dat op een vriendelijke manier duidelijk.
Medewerkster Buurt Preventie Team
Klik hier om contact op te nemen